overlay

Persoonlijk, eerlijk en transparant

Wij ontmoeten graag nieuwe opdrachtgevers en acquireren regelmatig in ons werkgebied. Maar misschien kennen wij elkaar nog niet en is er een aanleiding om elkaar te ontmoeten. Dan maken wij graag een afspraak!

Onze aanpak is persoonlijk. Wij gaan niet schuil achter digitale loketten maar gaan er van uit dat een lange termijnrelatie vraagt om een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat elke opdrachtgever een vaste contactpersoon heeft die alle onderwerpen, van werving en selectie tot en met de betaling van de lonen tot zijn of haar verantwoordelijkheid heeft. Dat voorkomt verwarring en vertraging, biedt snelheid waar nodig. Onze intercedenten bezoeken de klanten regelmatig en zijn daardoor zichtbaar en aanspreekbaar als verlengstuk van de organisatie van onze opdrachtgevers.

Onze aanpak is eerlijk. Wij zijn er van overtuigd dat eerlijkheid in de vorm van een actieve en open communicatie de basis is voor een goede relatie tussen opdrachtgever, medewerker en Kiwi personeelsgroep. Dat betekent voor medewerkers concreet dat de beloning en loonstrook kloppen met de wettelijke, CAO en/of personeelsregelingen.  Daarom zijn wij SNA gecertificeerd en bieden daarmee zowel naar de opdrachtgever als medewerker de garantie dat wij hun belangen voor ogen hebben en houden.

Onze aanpak is transparant. Wij willen verantwoording afleggen over onze werkwijze en laten ons jaarlijks controleren, door de accountant en door inspecteurs die de zgn. SNA-audit uitvoeren. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, wat inhoudt dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die aan een uitzendbureau worden gesteld. Maar dat is het minimum; belangrijker dan het certificaat is dat wij het ook waarmaken, in ons gedrag, in onze communicatie, in onze keuzes én in onze tarieven. Daarom geven wij inzicht in de opbouw van onze tarieven, zodat opdrachtgevers met vertrouwen op alle belangrijke aspecten van onze dienstverlening kunnen rekenen.