overlay

Gezond zakendoen

Kiwi Personeelsgroep is in 2010 opgericht op initiatief van inleners, in de overtuiging dat op een gezonde manier zakendoen goed is voor Nederland. Het is net zo makkelijk gezegd als gedaan. Het is geen kreet, maar een keuze! Waar het wat ons betreft om draait is mensen ontmoeten, luisteren naar wat ze te zeggen hebben, behoeften signaleren en daarop inspelen. Dit doen we met onze opdrachtgevers en met onze medewerkers.

Bij elke beslissing die we nemen, hebben we een stip op de horizon in het vizier. We gaan niet voor het snelle geld. We werken niet eens met targets! Wat wij belangrijk vinden is dat we medewerkers en opdrachtgevers voor langere tijd aan elkaar verbinden. Dat is ook precies de reden waarom wij soms uitzendkrachten een vast contract geven. Zo zorgen we ervoor dat de beste mensen beschikbaar blijven en flexibel inzetbaar zijn voor onze opdrachtgevers.

Eigenwijs? Ja, dat zijn we. Onze frisse en scherpe blik zorgt ervoor dat we slimme oplossingen bedenken voor allerhande uitdagingen rondom personeel. In de basis zijn we een uitzendorganisatie, maar je kunt ons gerust beschouwen als een externe HR-afdeling. Samenwerken met Kiwi personeelsgroep betekent het versterken van je eigen organisatie, zonder knellende voorwaarden.

Kwaliteitseisen

Kwaliteit staat voorop. Waar dat uit blijkt? Kiwi Personeelsgroep is een gecertificeerde uitzendonderneming (NEN-4400-1). Daarnaast staan we geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en zijn we aangesloten bij de brancheorganisaties NBBU. Kiwi Personeelsgroep regelt ook huisvesting voor arbeidsmigranten tegen de laagst mogelijke kosten. Ons uitgangspunt is: hoe wil je zelf wonen? We houden ons daarbij aan de normen die Stichting Normering Flexwonen stelt en laten de huisvesting jaarlijks inspecteren. We zijn er trots op dat wij al jaren beschikken over het SNF certificaat, zodat we zeker weten dat wij mensen bieden wat ze van ons mogen verwachten.

 

Op zoek naar werk?

Via Kiwi Personeelsgroep kun je meestal snel en voor langere tijd aan het werk bij diverse betrouwbare opdrachtgevers!

Op zoek naar personeel?

Kiwi Personeelsgroep zorgt voor flexibel inzetbaar personeel in o.a. de agrarische sector, bouw en techniek.