overlay

Flexibel inzetbaar en betrouwbaar personeel nodig?

In de agrarische sector maar ook in andere branches met een sterke seizoensinvloed is de inzet van een flexibele schil een must. Maar waar vind je flexibel, betrouwbaar en hardwerkend personeel? En wat moet je regelen als je medewerkers uit bijvoorbeeld Polen of Roemenië wilt inhuren? Je bent op zoek naar een uitzendorganisatie die niet alleen zorgt voor de werving en selectie van arbeidskrachten, maar die zich ook bekommert om de randvoorwaarden zoals huisvesting. Je stelt het op prijs dat er actief wordt meegedacht als het gaat om CAO’s en wet- en regelgeving.

Kwalitatieve matchmaker

Kiwi Personeelsgroep is een eigenwijze uitzendorganisatie, ontstaan op initiatief van inleners.  Wij weten wat werken is. We kennen onze opdrachtgevers en kiezen een persoonlijke aanpak en communicatie in plaats van een digitaal loket. We kennen onze uitzendkrachten en houden rekening met hun behoeften. We houden bij de bemiddeling van personeel de belangen van alle betrokken partijen in het oog. Daarom: we werken niet voor, maar samen met onze opdrachtgevers om te zorgen voor een kwalitatieve match.

Sectoren waarin we thuis zijn

Glastuinbouw
Landbouw
Schoonmaak
Productie
Pallet-industrie
Horeca
Bouw
Techniek
Dienstverlening
Administratie

Externe HR-afdeling

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Kiwi Personeelsgroep is er niet om alles te veranderen, maar we hebben wel een frisse en scherpe blik. Dat zorgt ervoor dat we samen met onze opdrachtgevers slimme oplossingen bedenken voor allerhande uitdagingen rondom personeel. We zijn meer dan een uitzendorganisatie. Beschouw ons gerust als een externe HR-afdeling.

Kennismaken?

Wil je kennismaken? Wij komen met plezier bij je langs! Wij horen graag waar je behoefte aan hebt en vertellen je wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar goed personeel?