overlay

Diensten

Kiwi Personeelsgroep helpt ondernemers om flexibel te ondernemen. We gaan voor de meeste ideale oplossing in elke situatie. Altijd op maat.

Uitzenden: flexibel personeel

Wie te maken heeft met seizoenswerk wil in staat zijn pieken op te vangen. En als het wat rustiger is, wil je zonder moeite je personeelsbestand kunnen aanpassen. Daarom is het inhuren van uitzendkrachten ideaal. Kiwi Personeelsgroep werft en selecteert de juiste man of vrouw om drukke periodes te overbruggen, een zieke medewerker te vervangen of een zwangerschapsverlof te overbruggen.
Mail ons de vacature en we komen zo snel mogelijk bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Liever direct contact? Bel dan 0598-315120.

Detacheren

Heb je voor een langere periode versterking nodig, maar hou je van flexibiliteit? Dan kun je personeel via detachering inhuren. Detacheren is een slimme oplossing voor bijvoorbeeld een structurele toename in vraag of als je voor langere tijd een vaste medewerker moet vervangen. Detachering biedt flexibiliteit en zekerheid.
Stuur ons het functieprofiel. We maken vervolgens zo snel mogelijk een afspraak om de opties te bespreken. Liever direct contact? Bel dan 0598-315120.

Payroll

Heb je zelf kandidaten voor een vacature of wens je zelf te participeren in het traject van de werving en selectie? Dat kan! In de volksmond heet dit nog payrolling, maar Kiwi blijft verantwoordelijk voor het proces. Kiwi Personeelsgroep zal voor de medewerkers de formele werkgever zijn en neemt de daarbij behorende arbeidsrechtelijke risico’s over. Dat betekent ook dat alle administratieve handelingen, van het vaststellen van de arbeidsovereenkomst tot en met de salarisadministratie, door Kiwi Personeelsgroep worden uitgevoerd. Verder verandert er voor jou als opdrachtgever op de werkvloer helemaal niets.
Benieuwd naar de voordelen van payrolling en het uurtarief? Neem contact op voor vrijblijvend advies. We bespreken graag de mogelijkheden. Het overnemen van eigen personeel van de opdrachtgever op de payroll van Kiwi personeelsgroep doen wij niet.

Werving en selectie

Ben je op zoek naar een vaste medewerker voor je bedrijf? Kiwi Personeelsgroep werft en selecteert de juiste kandidaat. Door onze aanpak en persoonlijk contact lukt het ons keer op keer om de juiste match te maken. Vanzelfsprekend houden we rekening met jouw behoeften en de bedrijfscultuur.
Zoek je vast personeel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Liever direct contact? Bel dan 0598-315120.

Andere personeelsvraagstukken

Heb je behoefte aan een slimme oplossing voor een HR-uitdaging? Of wil je graag dat een ervaren HR-professional samen met jou kritisch kijkt naar het personeelsbeleid? Neem contact met ons op. We helpen je graag.