oog voor kwaliteit kiwi is de basis voor gezond zaken doen frisse blik op de arbeidsmarkt

volg kiwi

Kiwi personeelsgroep is een jonge, dynamische uitzendorganisatie, actief vanaf 2010 voor opdrachtgevers in diverse sectoren

over ons

Kiwi Personeelsgroep heeft een jong en dynamisch team en brengt dagelijks werkgevers en werknemers naar volle tevredenheid bij elkaar. Kiwi Personeelsgroep verzorgt het uitzenden, detacheren en payrolling van begin tot eind met oog voor detail. Voor grotere organisaties met veel flexibele arbeidskrachten biedt Kiwi Personeelsgroep de ‘Kiwi inhouse service’. Een frisse start op personeelsgebied, begint bij Kiwi Personeelsgroep.

 

Een frisse blik

Het Kiwi-team bestaat uit een goede mix van ervaring, expertise en enthousiasme. Gedreven, nuchter, betrokken en op elke vraag een eerlijk antwoord, dat is waar het Kiwi-team voor staat. Binnen het team worden de Nederlandse, Poolse, Engelse en Duitse taal vloeiend gesproken. Daarnaast beschikt Kiwi Personeelsgroep over de nodige kennis van de internationale markt en voelt ze zich thuis in alle sectoren van het bedrijfsleven. Ook is Kiwi Personeelsgroep de adviserende partij rondom cao, wet- en regelgeving.

 

Oog voor kwaliteit

Omdat kwaliteit voorop wordt gesteld, is de onderneming een gecertificeerde uitzendonderneming (NEN-4400-1). Daarnaast staat Kiwi Personeelsgroep geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is Kiwi Personeelsgroep aangesloten bij de brancheorganisaties NBBU (Sappemeer) en ABU (Hengelo). 

 

Gezonde basis

De kiwi is een vrucht boordevol vitaminen, goed voor de gezondheid en staat daarmee symbool voor gezond zaken doen. Dankzij de transparantie in de aanpak weten de inleners precies wat er gedaan wordt en waar zij voor betalen. Inleners krijgen volledig inzicht in de opbouw van de kostprijs en de bureaumarge. Zo ontstaat een vertrouwensband, waarbij voor alle betrokkene partijen de beste voorwaarden worden vastgesteld. Dat is gezond voor de uitzendkracht, de inlener en Kiwi Personeelsgroep.

Kiwi vitamines

Samengevat staan de kiwi vitamines voor:

Vitamine A - Adequaat
Vitamine B - Betrouwbaar
Vitamine C - Communicatief
Vitamine D - Doelgericht
Vitamine E - Eerlijk