overlay

Ben jij op zoek naar werk?

Kiwi Personeelsgroep zoekt arbeidskrachten voor de agrarische sector; glastuinbouw en landbouw. Wij plaatsen onze medewerkers bij betrouwbare en innovatieve kwekerijen, bloemen- en bollentelers en andere landbouwbedrijven.  Verder hebben we werk in de industrie voor productiemedewerkers, operators, weekendwerkers en vakantiekrachten. Maar ook in andere sectoren zijn wij thuis! Wij bieden werk in de regio’s Noord, Twente, IJsselland en de Flevopolders.

Voor werkzoekenden

Voor goede, gemotiveerde mensen is altijd werk te vinden. Dat is het uitgangspunt van Kiwi Personeelsgroep. Persoonlijk contact vinden we belangrijk en onze aandacht stopt niet na het kennismakingsgesprek. We blijven je begeleiden en regelen huisvesting als je dat nodig hebt. Je kunt via ons meestal direct en vaak langdurig aan de slag. Wanneer het werk stopt, stopt onze relatie met onze mensen niet; we blijven zoeken naar het werkaanbod dat het beste bij jou past, voor de korte én voor de lange termijn.

Voor opdrachtgevers

Kiwi Personeelsgroep zorgt voor flexibel, betrouwbaar personeel in de agrarische sector, bouw, industrie en techniek. En we doen méér voor onze opdrachtgevers. Beschouw ons als een externe HR-afdeling, het verlengstuk van uw eigen organisatie.  We gaan voor de beste man of vrouw op de juiste plek en werken continu aan langdurige relaties met opdrachtgevers en medewerkers.

Onze werkwijze is persoonlijk, eerlijk en transparant.

Diensten

Wij willen ons dienstenaanbod afstemmen op de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat betekent maatwerk, in onderlinge samenwerking.

Bij een omvangrijke flexibele schil kan een zgn. in-house constructie het antwoord zijn op uw behoeften, dan zullen we samen op zoek gaan naar de gewenste invulling.

Zo geldt: voor iedere vraag een passende oplossing!

Vind hier je nieuwe baan

Over Kiwi Personeelsgroep

De kiwi is een vrucht boordevol vitamines, goed voor de gezondheid en staat daarmee symbool voor gezond zakendoen. We brengen dagelijks opdrachtgevers en medewerkers uit o.a. Nederland, Polen, Roemenië en Bulgarije bij elkaar. We zijn een verlengstuk van organisaties en we coachen en begeleiden onze medewerkers. Goed luisteren is ons ‘geheime wapen’.