oog voor kwaliteit kiwi is de basis voor gezond zaken doen frisse blik op de arbeidsmarkt

volg kiwi

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures of het nieuws van de dag. Meld je dan aan via Facebook, Twitter en Linkedin.

uitzenden

Door gebruik te maken van de uitzendformule kunt u medewerkers naar uw wensen en behoefte inzetten. Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Of het nu voor een dag is of voor een half jaar, wij regelen het voor u op momenten dat uw bedrijfsproces dat vereist. Door deze vorm worden uw vaste personeelskosten flexibel gemaakt en houdt u uw totale personeelskosten in de hand. Wij brengen dagelijks vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in binnen- en buitenland bij elkaar. Na een gedegen werving van krachten vindt er een heldere selectie plaats. Passende krachten worden voorgesteld aan de opdrachtgever met als doel een kwalitatieve match voor een langdurige relatie.

 

Voor Buitenlandse werknemers regelen wij huisvesting, vervoer tussen woon- en werkplek en alle benodigde verzekeringen. Wij bieden uitgebreide begeleiding bij alle voorkomende problematiek die komt kijken bij het vestigen in Nederland. Hierbij kunt u denken aan dokters- en tandartsbezoeken, inschrijven bij de gemeente, aanvragen van documenten, het openen van een bankrekening en de belastingaangifte.